Konferens

Håll din nästa konferens hos oss

På Bistro Grand ordnar vi ditt möte eller konferens och skräddarsyr det enligt dina önskemål. Vi har lokaler som kan ta emot allt från ett fåtal gäster upp till riktigt stora sällskap. Hos oss kan du ha möte, fest, konferenser och mycket mer i en mängd olika miljöer och rum.

Dessutom ordnar vi det mesta i matväg, frukost, fika, lunch, buffé, á la carte, take away och catering.

 

Catering & fest

 

Upptäck de utsökta smakerna från Bistro Grand, alltid tillgängliga för catering eller take-away. Oavsett om du arrangerar en stor fest eller en intim sammankomst, ordnar vi det. 
Du kan antingen hämta din beställning eller få den levererad till dig. Vår meny sträcker sig från läckra, enkla rätter till flerrätters fester, alla tillagade med största omsorg.
 
Från bröllop till studentfester, mysiga hemmafester till alla andra speciella tillfällen, är Bistro Grand här för att höja din matupplevelse. För större förfrågningar kan våra skickliga kockar arbeta med dig för att skapa en anpassad meny som passar dina önskemål och behov. Tveka inte att skicka oss en förfrågan för en personlig offert.
 
Upplev smakerna från Bistro Grand var du än är och gör din tillställning riktigt speciell med vår catering- och take-away-tjänst. 
 
Skicka din förfrågan till info@grandbistro.se
Kreera web&design Logo