Festlokal

 
Lokalen "Bakfickan" atmosfär är lugn och inbjudande, med en projektor som kan användas för presentationer eller för att sätta den perfekta stämningen med visuella element. Flexibiliteten i Bakfickan är en av dess största fördelar. Du kan välja att ha runda eller rektangulära bord för sittande arrangemang, eller om du föredrar en mer avslappnad atmosfär, kan vi helt enkelt ta bort borden och skapa en öppen och dynamisk yta för mingel.
 
Bakfickan har en egen scen och ett dansgolv som ger dig möjlighet att arrangera underhållning och dans, vilket gör varje tillställning ännu roligare. Vår fullt utrustade bar är redo att skapa fantastiska drinkar för dina gäster och hålla dem nöjda under hela kvällen.
 
Vi strävar efter att skapa den perfekta festupplevelsen för dig och dina gäster. Tillsammans kan vi skräddarsydd en meny som passar dina önskemål, med mat, dryck eller fika. Oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop, företagsevenemang, konferens eller något annat, är Bakfickan den perfekta platsen för att göra din tillställning minnesvärd och speciell.
Kreera web&design Logo